The Legend of Conan se nekoná

Vydáno: 07.05.2017 17:24 - Václav Limberk | foto: Universal Pictures

Arnold Schwarzenegger se měl vrátit jako barbar Conan v sequelu ke stejnojmennému filmu, který rakouského kulturistu a herce proslavil. Jenže The Legend of Conan se nakonec konat nebude.
Fotografie z filmu Barbar Conan / Conan the BarbarianArnold Schwarzenegger se poté, co odešel z úřadu guvernéra Kalifornie, vrátil na plný úvazek k filmu a snažil se navázat na svou bohatou a úspěšnou před-guvernérskou kariéru, ale měl smůlu. Konečná a Sabotáž propadly a návrat k jeho kultovní roli Terminátora v Terminátor Genisys dopadl rozporuplně. A tak Arnold plánoval další comeback k jedné ze svých kultovních rolí, která ho vlastně proslavila ještě dřív než role kyborga. Byl jím slavný Barbar Conan, ke kterému plánovalo studio Universal natočit sequel, který by po 30 letech uvedl na scénu postavu zestárlého válečníka.

Na napsání scénáře The Legend of Conan byli najati Will Beall a také scenárista a producent podepsaný pod sérií Rychle a zběsile Chris Morgan, který je velkým fanouškem Barbara Conana. Právě on v rozhovoru s EW prozradil, že se Universal rozhodl sequel Conana skrečovat, i když nevyloučil, že by se Conan mohl vrátit v televizní podobě. Ale bude mít Conan bez Arnolda smysl? Vrátil by se Arnold jako Conan pro televizi?

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito ve filmu Dvojčata / TwinsA jaké jsou další Arnoldovy plány do budoucna? Víme, že se nevrátí ani v cameu v novém The Predator, protože se mu nelíbil scénář. Naopak stále doufá, že natočí sequel svých Dvojčat pod názvem Triplets. Rád by si také znovu zahrál roli padoucha v nějakém dalším batmanovském filmu. Nejdříve bude mít premiéru nová akční komedie Why We're Killing Gunther a dokončuje se i ruská adventura Viy 2, kde Arnold hraje po boku Jackieho Chana.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY