Twin Peaks: Nové promo odhaluje tvář města

Vydáno: 29.04.2017 08:33 - Václav Limberk | foto: Impawards

Premiéra třetí řady seriálu Twin Peaks se pomalu, ale jistě blíží. Nové promo ukazuje staronovou tvář městečka, v němž se před pětadvaceti lety odehrála vražda středoškolačky Laury Palmer.
Před pětadvaceti lety vymysleli David Lynch a Mark Frost fiktivní svět, který se odehrával v na prvním pohled malebném, ale pod povrchem zlověstném světě Městečka Twin Peaks. Po této době se k němu oba tvůrci vrací v nové, třetí sérii nazvané (tentokrát už bez "Městečka") jednoduše jen Twin Peaks. Tentokrát jako osmnáctidílná řada, jejíž všechny díly režíroval pro stanici Showtime sám Lynch. 

V tomto krátkém promo nevystupují žádní herci, ale pouze samotné kulisy místa, kam se jako diváci vracíme. Premiéru bude mít 21. května, a to hned ve dvou prvních dílech. Z více jak dvousetčlenného ansámblu se vrací někteří původní herci, především to bude Kyle MacLachlan jako zvláštní agent Dale Cooper, ale kupodivu i postavy, které v původním seriálu zemřely jako Sheryl Lee (Laura Palmer) nebo její otec Leland Palmer (Ray Wise).

Na krátké promo se podívejte níže.

Promo The Town of Twin Peaks ze seriálu Twin Peaks


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY