Thriller Rozpolcený dostane v roce 2019 pokračování

Vydáno: 27.04.2017 13:39 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Thriller Rozpolcený dostane v roce 2019 pokračování a bude se jmenovat Glass. Znalci tvorby M. Nighta Shyamalana už ví, že Vyvolený byl sequelem jeho staršího filmu Nezlomný.
Fotografie z filmu Vyvolený / UnbreakableM. Night Shyamalan zaznamenal velmi slušný komerční úspěch se svým posledním thrillerem Rozpolcený, který byl sequelem jeho staršího filmu Vyvolený. Režisér se teď na svém twitteru pochlubil tím, že má dokončený nový scénář k novému filmu, který bude sequelem Vyvoleného a Rozpolceného. Dále prozrazuje, že se v něm vrátí Bruce Willis jako postava z Vyvoleného David Dunn. A stejně se vrátí i Samuel L. Jackson jako Elijah Price aka "Pan Skleněný". A samozřejmě se vrátí i titulní představitel Rozpolceného James McAvoy a také Anya Taylor-Joy jako Casey Cooke. 

Na novém filmu se opět spojí s producentem Jasonem Blumem a film se bude jmenovat Glass. A nakonec prozrazuje, že Universal snímek Glass uveřejní po celém světě 18. ledna 2019, tedy dva roky po premiéře Rozpolceného, který zaznamenal nebývalý úspěch v kinech v Americe i ve světě, když utržil cca 275 milionů dolarů. Přitom jeho výroba stála jen 9 milionů. Shyamalan se zkrátka vrací do své bývalé výborné (komerční) formy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY