Clint Eastwood bude režírovat The 15:17 to Paris

Vydáno: 21.04.2017 09:12 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Clint Eastwood našel další projekt, který bude jeho další filmem. Jmenuje se The 15:17 to Paris a bude o třech Američanech, kteří zabrání teroristickému útoku ve vlaku na trase z Bruselu do Paříže.
#Clint EastwoodClint Eastwood nelení a dále režíruje. Jeho novým filmem bude drama The 15:17 to Paris podle skutečných událostí o třech Američanech, kteří zabrání teroristickému útoku ve vlaku na trase z Bruselu do Paříže. Na ten plánoval v roce 2015 zaútočit radikál z Islámského státu s plánem zabít co nejvíce pasažérů. Trojice statečných Američanů atentátníka zneškodní, čímž zabrání mnoha obětem na životech nevinných pasažérů. Podle knihy trojice cestujících Anthonyho Sadlera, Aleka Skarlatose, Spencera Stona a Jeffreye E. Sterna The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes napsal scénář nováček Dorothy Blyskal

Eastwood tak pokračuje v trendu zobrazování "amerického heroismu", který je v poslední době v jeho tvorbě přítomen ve filmech jako Americký sniper nebo Sully: Zázrak na řece Hudson. Eastwood hodlá začít s obsazením rolí, aby produkce mohla začít ještě tento rok. Sám bude pro Warner Bros. svůj nový film i produkovat. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY