Nová sci-fi antologie podle Philipa K. Dicka míří do televize

Vydáno: 19.04.2017 10:06 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nová sci-fi antologie pod názvem Philip K. Dick’s Electric Dreams míří na televizní obrazovky Channel 4. K obsazení se nyní přidávají i Steve Buscemi nebo Mireille Enos a Greg Kinnear.
Steve Buscemi ve filmu Kouzelníci / Jako spolupráce mezi britskou Channel 4 a Amazonem vzniká nová desetidílná televizní antologie s názvem Philip K. Dick's Electric Dreams. Každý z deseti dílů je natočen podle některé z povídek amerického spisovatele Philipa K. Dicka. Ve třetí epizodě, která se jmenuje "Crazy Diamond", bude Steve Buscemi hrát průměrného muže, který se rozhodne poskytnout pomoc syntetické ženě, která ho osloví s nelegálním plánem, který může kompletně změnit jeho život. Scénář píše Tony Grisoni a režíruje Marc Munden

Greg Kinnear a Mireille Enos budou hrát rodiče postavy, kterou hraje Jack Gore v epizodě nazvané "Father Thing". Jde o klasický příběh mimozemské invaze a pokusu o zničení lidské rasy. Scénář a režii má Michael Dinner. V ostatních epizodách budou hrát například Bryan CranstonTimothy SpallAnne ReidTuppence MiddletonHayley SquiresJack ReynorBenedict Wong a Geraldine Chaplin. Natáčení antologie právě začalo ve Velké Británii, kde bude k vidění na Channel 4 koncem roku. V USA sérii uveřejní streamingová služba Amazon.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY