Pozvánka: Filmový festival Finále Plzeň slaví třicetiny

Vydáno: 18.04.2017 10:17 - Redakce | foto: facebook tvůrce

Finále Plzeň nabízí jedinečnou možnost během jednoho týdne zhlédnout vše z české a slovenské filmové tvorby za rok 2016. Jubilejní třicátý ročník se uskuteční ve dnech 20. až 26. dubna 2017.
Finále Plzeň 2017Diváky tedy čeká největší bilanční a soutěžní přehlídka českých a slovenských filmů, dokumentů i televizních a internetových projektů minulého roku. Diváci se také mohou těšit na ty nejlepší filmy ze spřátelených evropských festivalů v rámci sekce Festival ZOOM, premiéry a předpremiéry, aktuální snímky z méně známých českých koprodukcí nebo archivní sekce.

Finále Plzeň se snaží divákům představit co nejucelenější obraz soudobé české a slovenské filmové, televizní i internetové tvorby. Odborná porota hlasuje o vítězném ocenění Zlatý ledňáček v různých kategoriích. Festival každoročně přináší také nejnovější české a slovenské premiéry a předpremiéry v sekci První úlovek. Dále v kategorii Na vlně aktuálními filmy, které byly uvedeny od ledna do dubna 2017. Diváci se také můžou těšit na krátké české i zahraniční studentské filmy.

Více informaci najdete zde.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY