Aquaman: Dolph Lundgren bude záporákem

Vydáno: 13.04.2017 19:00 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Komiksový Aquaman má novou posilu v osobě Dolpha Lundgrena, který si zahraje záporáka toužícího zabít titulní postavu Aquamana, kterého představuje jiné akční eso, Jason Momoa.
Dolph Lundgren ve filmu Rocky IV / Rocky IVTHR napsal, že akční veterán Dolph Lundgren si zahraje v nové DC komiksovce Aquaman. Jeho postava King Nereus je podvodním králem Xebelu, který si dělá nárok na Meru (Amber Heard), do které je zamilován titulní hrdina Aquaman (Jason Momoa), a proto ho chce Nereus zabít. Ve filmu dále hraje Nicole Kidman matku hlavního hrdiny, Patrick Wilson hraje Aquamanova polovičního bratra Orma, který bude rovněž záporným hrdinou. Willem Dafoe hraje Aquamanova poradce Vulka, Temuera Morrison představuje Aquamanova otce. Dalšího záporáka jménem Black Manta hraje Yahya Abdul-Mateen II.

James Wan začne Aquamana natáčet v Austrálii už v květnu. Lundgren ve filmu debutoval v bondovce Vyhlídka na vraždu, ale proslul hlavně jako Ivan Drago v Rocky IV. Poté účinkoval v nepřeberném množství akčních béček, než jeho kariéru oživil Sylvester Stallone v akční sérii Expendables: Postradatelní. Aquaman je zatím Lundgrenovou největší áčkovou produkcí. Aquaman bude mít v kinech premiéru 20. prosince 2018.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY