Deadpool 2: Josh Brolin se přidává k obsazení jako Cable

Vydáno: 13.04.2017 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Postava Cablea z druhého dílu Deadpoola byla obsazena. Zahraje si ji Josh Brolin. Ten tak získal roli, o kterou usilovali například Michael Shannon a údajně i Brad Pitt.
Josh Brolin ve filmu Sicario: Nájemný vrah / SicarioNakonec to nebude ani Michael ShannonDavid Harbour ani Brad Pitt. Server THR informoval, že Cablea v Deadpool 2 bude hrát Josh Brolin. Ten ho má představovat hned ve čtyřech snímcích včetně dvojky Deadpoola. To znamená, že si ho zahraje i v chystaném filmu X-Force a nejspíše i v samostatném filmu o Cableovi. Brolin přitom komiksovou postavu jménem Thanos hraje v chystané premiéře Avengers: Infinity War.

Deadpool 2 se začne natáčet v červnu ve Vancouveru. Titulní postavu si zopakuje Ryan ReynoldsZazie Beetz bude hrát postavu Domino. Režírovat podle scénáře dvojice Rhett Reese a Paul Wernick bude David Leitch. Datum premiéry ještě Deadpool 2 nemá, ale mělo by to být v příštím roce. Brolin bude letos k vidění jednak ve filmu Granite Mountain a také ve dvojce Sicaria Soldado.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY