Trailer: Kathryn Bigelow se vrací s thrillerem Detroit

Vydáno: 13.04.2017 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Na nový snímek oscarové režisérky Kathryn Bigelow se čeká již pět let. První trailer jejího snímku Detroit o krvavém povstání z roku 1967 slibuje, že to čekání nebylo marné.
Režisérka Kathryn Bigelow, která jako první žena vyhrála Oscara za svůj válečný snímek Smrt čeká všude, se po delší odmlce vrací s novým snímkem. Naposledy před pěti lety režírovala 30 minut po půlnoci o lovu na Usámu bin Ládina a až letos se vrací s opět historickým thrillerem podobného ražení. Drama nazvané jednoduše Detroit sleduje detroitská povstání z roku 1967, která trvala pět dní a vyžádala si 39 obětí spolu s nespočtem zraněných. Celé povstání pak bylo reakcí na neodůvodněnou policejní razii proti černošskému baru.

Bigelow rozhodně patří k režisérské špičce současných hollywoodských autorů a tato tematika sledující celé povstání z mnoha úhlů pohledu by ji nesporně mohla návratit do zápolení o Oscary. V jedné z hlavních rolí filmu se objeví John Boyega známý ze Star Wars: Síla se probouzí a v obsazení jej doplňují Will PoulterJohn KrasinskiHannah Murray či Anthony Mackie.

Oficiální trailer filmu Detroit


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY