Fantastická zvířata: Jude Law obsazen jako mladý Brumbál

Vydáno: 13.04.2017 09:48 - | foto: facebook tvůrce

Již nějakou dobu víme, že Fantastická zvířata a kde je najít 2 vrátí nám dobře známou postavu Albuse Brumbála, jen o pár let mladšího. Nově víme, i kdo si jej zahraje, a to Jude Law.
Michael Gambon ve filmu Harry Potter a Fénixův řád / Harry Potter and the Order of the PhoenixSpolečnost Warner Bros. tento týden oznámila očekávanou informaci, že se jim podařilo najít nového Albuse Brumbála pro pokračování Fantastická zvířata a kde je najít 2. Slavnou postavu z kouzelnického světa v mládí ztvární herec Jude Law, který se v druhém dílu tohoto spin-offu postaví proti svému úhlavnímu nepříteli Grindewaldovi, jehož jste již minule mohli vidět v podání Johnnyho Deppa.

Autorka předlohy a scenáristka J. K. Rowling také prozradila, že se díky snímku dozvíme nové informace o Brumbálově původu, což by mohlo souviset s jeho sestrou Arianou, pouze zmiňovanou v knihách. Fanoušci totiž po premiéře vášnivě spekulovali o tom, že Ariana byla Obscurus, tedy nekontrolovaná magická síla. Zda byly spekulace pravdivé, se snad dozvíme.

Co si myslíte o obsazení Judea Lawa vy? O svůj názor se s námi podělte v komentářích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY