Režisér pátých Pirátů z Karibiku bude točit "Micro"

Vydáno: 08.04.2017 14:35 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Norský režisér Joachim Rønning, který s Espenem Sandbergem režíroval páté Piráty z Karibiku, které brzy uvidíme v kinech, vyjednává se studiem Amblin Entertainment o tom, že by pro ně režíroval "Micro" od Michaela Crichtona.
Michael Douglas, Demi Moore ve filmu Skandální odhalení / DisclosureServery Deadline a Variety informovaly o tom, že norský režisér Joachim Rønning momentálně vyjednává se studiem Amblin Entertainment o režii předlohy Michaela Crichtona s názvem "Micro". Ta se našla nedokončená po autorově smrti v roce 2008. V kostce má jít o příběh studentů, kteří se při práci pro jakousi výzkumnou společnost zmenší do miniaturních rozměrů a jsou nuceni přežít díky svým znalostem v nepřátelské džnugli.

Crichton byl mimořádně populární především v 90. letech, kdy spolu se Stevenem Spielbergem slavil obrovský úspěch jejich Jurský park. Následovala vlna "Crichtonovek" jako KongoSkandální odhaleníKoule nebo Vikingové. Crichton si několikrát sám vyzkoušel režii. Podle vlastního scénáře a předlohy natočil například sci-fi western Západní svět, který loni získal seriálovou podobu od HBO. Kromě potenciální adaptace Crichtona má Rønning pro Warner Bros režírovat projekt nazvaný "Methuselah", kde bude hrát Tom Cruise.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, na nichž Rønning spolupracoval s Espenem Sandbergem, budou v kinech k vidění už za měsíc, respektive od 25. května 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY