All Eyez on Me - legendární Tupac ožívá v novém traileru

Vydáno: 09.04.2017 20:16 - | foto: facebook tvůrce

Dlouho připravovaný snímek All Eyez on Me, ve kterém je sledován raper Tupac a jeho krátký život, v červnu konečně zamíří do amerických kin. Láká tak na sebe druhým, podstatně obsáhlejším trailerem.
K očekávanému biopicu All Eyez on Me byl konečně vypuštěn druhý, značně delší trailer, který nabízí lepší pohled na počin režiséra Bennyho Booma. Film nepříliš známého tvůrce se zabývá životem vlivné postavy a vzoru mnohých svých fanoušků, rapera Tupaca Shakura, jenž zemřel v roce 1996. Kdo byl pachatelem, který tuto hudební legendu zabil střelbou z projíždějícího auta v Las Vegas, ani nyní po 21 letech není známo.

Vzhledem k tomu, že v této nové upoutávce je Tupac k vidění i jako dítě, se zřejmě snímek bude držet klasického schématu od dětství po smrt, což nemusí být velkým problémem. Trailer ale asi nadchne převážně fanoušky, přestože se rozhodně nedá říci, že by působil nějak špatně. A kdo ví, možná půjde o stejné překvapení jako u kriticky uznávaného Straight Outta Compton o skupině N.W.A. které získalo i jednu nominaci na Oscara. Své fanoušky All Eyez on Me v červnu, kdy má stanovenou americkou premiéru, zajisté najde.

Oficiální trailer filmu All Eyez on Me


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY