Režisér Sázky na nejistotu chystá biopic amerického víceprezidenta

Vydáno: 07.04.2017 10:22 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Sázky na nejistotu Adam McKay chystá biopic amerického viceprezidenta Dicka Chayneho. V hlavní roli se objeví Christian Bale. Ve vedlejších rolích Steve Carrell a Amy Adams.
Adam McKayFilm s názvem Vice o Dicku Chaynem chystá režisér oscarového dramatu o finanční krizi z roku 2008 Sázka na nejistotu Adam McKay. Informoval o tom server Variety. Dick Cheney byl americkým viceprezidentem během vlády amerického prezidenta George W. Bushe. V hlavní roli Cheyneho by se měl objevit Christian BaleSteve Carell by hrál ministra obrany Donalda Rumsfelda a Amy Adams by hrála Cheyneho manželku Lynne.

Mimo Adams jde do velké míry o podobný tým, který pracoval na Sázce na nejistotu,a to včetně týmu producentů, kterými budou znovu Brad PittDede Gardner a Jeremy Kleiner. Spolu s nimi budou produkovat partneři McKayovy Gary Sanchez Productions, Will Ferrell a Kevin Messick. Pitt byl jedním ze tří na Oscara nominovaných producentů předchozího McKayova filmu. Ten bude znovu režírovat podle vlastního scénáře. Natáčet se má začít už na jaře, aby se stihla další award season.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY