Robert Rodriguez bude režírovat Útěk z New Yorku

Vydáno: 25.03.2017 14:21 - Václav Limberk | foto: MGM

Podle zahraničních zdrojů bude reboot klasického akčního sci-fi Útěk z New Yorku režírovat Robert Rodriguez. Filmová práva na remake získala společnost 20th Century Fox.
Robert RodriguezO remake kultovního sci-fi Útěk z New Yorku usilují v Hollywoodu již nějaký ten pátek. Podle THR se nyní kola tohoto stroje opět dala do pohybu. Společnost 20th Century Fox, která na reboot získala práva v roce 2015, by pro režii chtěla získat Roberta Rodrigueze. Rodriguez je akorát v dokončovacíh pracích na sci-fi Alita: Battle Angel. Útěk z New Yorku z roku 1981 byl zasazen do roku 1997, kdy byl Manhattan proměněn na maximálně střeženou věznici. Když zde ztroskotá americký prezident, je povolán Snake Plissken (Kurt Russell), aby ho odtamtud odvedl do bezpečí.

Legendární snímek režíroval John Carpenter, který k němu o pár let později natočil již zbytečný sequel Escape from L.A.. Carpenter bude na nové verzi výkonným producentem. Pokud se Rodriguez se studiem dohodne, pak se s natáčením začne ještě tento rok. Šlo by tak - po Alita: Battle Angel - o druhou spolupráci Foxe a Rodrigueze. Adaptace japonské mangy, v níž hrají čerstvý oscarový vítěz Mahershala Ali a v titulní roli Rosa Salazar, dorazí do kin v červenci 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • To už vážně není vtipné.. (človíček, 25.03.2017 17:19) Reagovat

    To už vážné néé, mně celkově štvou rebooty ale u tak dobrého filmu jako byl Utěk z New Yorku. Snake Plissken je legenda a nové zpracování už tak dobré nikdy nebude, a Kurt Russell je nenahraditelný..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY