Dočkáme se spin-offu Trainspottingu?

Vydáno: 20.03.2017 08:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér obou Trainspottingů Danny Boyle by rád viděl třetí film z "trainspottingovského univerza". Předlohou k němu by byla opět kniha Irvina Welshe. Spíše než o třetí Trainspotting by šlo o spin-off.
Ewan McGregor, Robert Carlyle ve filmu T2 Trainspotting / T2 TrainspottingRežisér Danny Boyle v rozhovoru s THR uvedl, že by rád viděl třetí Trainspotting, ale že neví, jestli by ho sám chtěl režírovat. Také by šlo spíše než o třetí sequel obou Trainspottingů o spin-off. Boyle uvedl, že ho zaujal román Irvina Welshe z minulého roku, který se jmenuje The Blade Artist, v jehož středu stojí postava Jima Francise alias Begbieho, tedy jednoho ze čtyř hlavních hrdinů Trainspottingů. Představitel Begbieho Robert Carlyle uvedl, že by se zopakování této role nebránil. 

Boyle k tomu dále uvedl, že neví, zda by The Blade Artist chtěl režírovat a jako důvod uvádí to, že svou náklonnost cítil vždy ke všem čtyřem hrdinům a každý z obou Trainspottingů chápal jako ansámblový a na samostatný film se necítí naladěn. Ještě dodejme, že sequel kultovního filmu z roku 1996 se pod názvem T2 Trainspotting hraje stále v kinech.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY