Superman se přidává k šesté Mission Impossible

Vydáno: 18.03.2017 15:52 - Václav Limberk | foto: Warner Bros

Představitel Supermana, herec Henry Cavill se přidal k obsazení šestého pokračování akční špiónské série Mission Impossible. To dorazí do kin v roce 2018.
Henry Cavill ve filmu Krycí jméno U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E.Henry Cavill si na chvíli sundá svou supermanskou pláštěnku a oblékne si sofistikovanější úbor, oblek a kravatu, možná, anebo se ho prostě opět dočkáme v civilní roli, neboť herec podepsal smlouvu na svou účast v šestém pokračování Mission Impossible série. Mission: Impossible 6 se dočkáme už za rok a natočí ji režisér Národa grázlů Christopher McQuarrie. Cavill se tak vydá do světa, který je jinak výhradní doménou jejího duchovního otce, kterým je Tom Cruise.

V obsazení budou dále účinkovat Rebecca FergusonVanessa Kirby a Jeremy Renner. Server Collider uvádí, že Cruise měl původně hrát ve špionážní komedii Krycí jméno U.N.C.L.E., ale musel kvůli natáčení Naroda grázlů odřeknout. Do jeho bot pak vstoupil právě Cavill. Nyní se tedy kruh uzavřel s tím, že se oba herci poprvé sejdou před kamerou na společné práci. Mission: Impossible 6 se dočkáme 26. července 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY