Venom - Spider-Manův protivník dorazí roku 2018 do kin

Vydáno: 19.03.2017 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Zatímco letos se do kin chystá již potřetí přeobsazený Spider-Man, kterého si nyní zahraje Tom Holland, na příští rok by se vlastního filmu mohlo dostat jeho úhlavnímu nepříteli jménem Venom.
S návratem Spider-Mana v letošním rebootu s podtitulem Homecoming studio Sony nějakou dobu otálelo, než byla jeho premiéra stanovena na letošní červenec, kdy se jako mladý superhrdina poprvé ve vlastním filmu objeví Tom Holland. Zato s filmem o jeho protivníkovi nazvaného Venom se asi dlouho čekat nebude, již nyní se totiž objevily zprávy, že je naplánován na příští rok, přesněji 5. října, což je pro snímek tohoto rozměru až ukvapené. Hlavně vzhledem k tomu, že budou muset hlavní postavu z naprosté většiny vytvořit za pomoci vizuálních efektů.

O vlastním filmu tohoto superzloducha se mluvilo již nějakou dobu před uvedením Amazing Spider-Man 2, v té době z něj ale sešlo. A nyní bychom se příběhu této nestvůry měli dočkat podle scénáře od Danteho Harpera, půjde teprve o jeho druhý scenáristický počin po Vetřelci: Covenant, jehož uvidíme letos.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY