Moucha opět přiletí mezi nás

Vydáno: 15.03.2017 15:40 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Studio Fox plánuje remake klasického sci-fi hororu Moucha Davida Cronenberga. V něm se jeden ambiciózní vědec pokusí o teleportaci vlastního těla. Bohužel jeho plány naruší malý hmyz.
Jeff Goldblum ve filmu Moucha / The FlyServer Deadline uvádí, že studio Fox, které už řadu let usiluje o novou verzi klasického hororu Moucha, nyní vyjednává s režisérem J.D. Dillardem o tom, že pro ně natočí remake tohoto klasického Cronenbergova sci-fi hororu. Dillard před nedávnem slavil úspěchy v Sundance se svým režijním debutem Sleight. Fox už plány na remake Mouchy rozvíjí několik let a jeden čas v roce 2009 o remaku/sequelu uvažoval sám režisér Mouchy David Cronenberg. Cronenberg přitom svou verzí Mouchy remakoval starý klasický snímek Moucha

Než (pokud) se však Dillard s Foxem dohodne, natočí svůj druhý celovečerák, kterým je opět hororový kousek Sweetheart. V Mouše z roku 1986 zazářil v hlavní roli vědce Setha Brundla, který se stane obětí vlastního vědeckého experimentu, Jeff Goldblum. Jeho přítelkyni Veronicu si zahrála pozdější výherkyně Oscara Geena Davis.

Originální trailer filmu Moucha




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY