Ridley Scott chce Natali Portman pro "All The Money In The World"

Vydáno: 14.03.2017 11:48 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ridley Scott se chystá natočit drama podle skutečné události o únosu vnuka ropného magnáta, "All The Money In The World", do něhož by rád obsadil Natalii Portman a Jacka Nicholsona.
John Paul Getty III - ilustracePodle serveru Deadline chce Ridley Scott jako svůj další projekt režírovat drama All The Money In The World založené na skutečné události, kterou byl únos vnuka ropného magnáta Johna Paula Gettyho, který se udál v roce 1973 v Itálii, kdy byl tehdy šestnáctiletý John Paul Getty III (jeho syn je herec Balthazar Getty) unesen a bylo za něj požadováno výkupné 17 milionů dolarů. To za něj zprvu jeho mocný a bohatý dědeček odmítl zaplatit, což změnil až uříznutý pramínek vlasů a ucho poslané únosci. 

Scott by rád do hlavní role matky chlapce Abigail Harris obsadil herečku Natalii Portman, která by tak získala roli, kterou už odmítla Angelina Jolie. Pro roli magnáta by se ideálně hodil Jack Nicholson, kterého by Scott rád získal. Nicholson je už ale několik let na hereckém odpočinku, ačkoli jsem psal o jeho chystaném comebacku. Scénář je už hotový a jeho autorem je David Scarpa. Scott chce s natáčením začít už v květnu, jakmile získá Portman nebo jinou herečku a Nicholsona nebo jiné velké jméno pro roli staršího Gettyho. Na toto téma současně chystá pro FX Danny Boyle minisérii Trust, která má mapovat Gettyho impérium ve větší šířce. 

Mimoto chce po tomto snímku Scott natočit adaptaci bestselleru Dona Winslowa The Cartel a oznámenu má také minisérii o epidemii Eboly The Hot Zone. Mimo to není vyloučený ani další sequel vetřelčí ságy a server The Playlist také informoval o tom, že by Scott rád natočil sequel svého snímku Gladiátor, když v rozhovoru uvedl, že "ví, jak ho přivézt zpátky". Scottův nejnovější snímek, Vetřelec: Covenant uvidíme už brzy v kinech.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY