Našel se malý Sheldon do spin-offu Teorie velkého třesku

Vydáno: 16.03.2017 15:02 - | foto: facebook tvůrce

Young Sheldon, tak se bude jmenovat nový seriál se slavnou postavou vědce Sheldona Coopera. Kdo si ho zahraje a co dalšího můžeme čekat?
Jim Parsons ve filmu Teorie velkého třesku / The Big Bang TheoryJe poměrně logické, že se televizní stanice CBS svého nejúspěšnějšího seriálu, který u ní běží již 10 let, nechce jen tak vzdát. Vypadá to sice, že momentálně vysílaná 10. série Teorie velkého třesku nebude tou poslední, ale k tomu tento sitcom několikrát oceněný cenami Emmy dostane ještě více prostoru s právě vznikajícím spin-offem/prequelem o nejvýraznější postavě, geniálním vědci Sheldonovi. Bez odvysílání pilotního dílu vsadilo CBS na seriál nazvaný Young Sheldon a objednalo celou první sérii, v níž si titulní postavu zahraje 9-letý Iain Armitage, kterého v jedné z dětských rolí nyní můžete vídat v seriálu HBO Sedmilhářky.

Jména dalších herců nejsou příliš známá, ale skalní fanoušky může potěšit fakt, že o voiceover se postará představitel dospělého Sheldona Jim Parsons. První epizodu chystanou na podzim by pak měl režírovat Jon Favreau.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY