Deadpool 2: Zazie Beetz bude Domino

Vydáno: 11.03.2017 09:04 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka ze seriálu Atlanta Zazie Beetz byla obsazena jako Domino do druhého Deadpoola. Na svém twitteru to oznámil sám představitel Wadea Wilsona, herec Ryan Reynolds.
Morena Baccarin, Ryan Reynolds ve filmu Deadpool / DeadpoolRyan Reynolds, představitel maskovaného superhrdiny Deadpoola, na svém twitteru potvrdil spekulace ze sociálních médií o tom, že herečka ze seriálu Atlanta Zazie Beetz bude Domino v sequelu Deadpool 2. Podle Reynoldse je tomu skutečně tak. Beetz si tedy zahraje postavu Domina, mutantky se superschopnostmi, jejíž přítomnost se očekává i v chystaném X-Force movie. Postava Domina aka Neena Thurman se poprvé v marvelovském komiksu "X-Force" objevila v roce 1992. Její postava vyniká schopnostmi, které vědomě neovládá, a které způsobují to, čemu se říká "domino efekt" a nebo "má prostě jen štěstí". To vypadá jako ideální partnerka pro Deadpoola, který také rád improvizuje. 

Její obsazení stále nebylo oficiálně potvrzeno, stejně jako se čeká, kdy bude potvrzeno obsazení postavy Cable, kterého by měl hrát David Harbour. Sequel režíruje David Leitch. Při troše štěstí se vrátí i herci T. J. Miller a Morena Baccarin. Jediným oficiálně se vracejícím je tak stále zatím pouze Ryan Reynolds v titulní roli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY