Akční Hanna dostane televizní seriál

Vydáno: 13.03.2017 10:32 - | foto: Falcon

Film Hanna od Joea Wrighta o dceři ztvárněné Saoirse Ronan, která se snaží dostat zpět svého otce, by měl brzy zamířít na televizní obrazovky v nové seriálové podobě.
Saoirse Ronan ve filmu Hanna / HannaNa snímek Hanna z roku 2011, který v titulní roli ještě více proslavil v té době 16-letou Saoirse Ronan, se asi ještě úplně nezapomnělo. U kritiků sice tento film od režiséra Joea Wrighta zrovna neuspěl, ale utržil celkem dost a na jeho popularitu si teď vzpomněl scenárista David Farr (The Night Manager). Příběh dívky vychované v divočině severního Finska svým otcem ve vraždící mašinu, která se po jeho únosu rozhodne vydat na záchrannou misi, teď míří v seriálové podobě na stanici NBCUniversal.

O tomto televizním remaku se příliš neví, ale vzhledem k posledním Farrovým projektům do něj můžeme s klidem vkládat určité naděje. Složité to asi bude s obsazením, které musí obstát proti původním filmovým představitelům postav ztvárněných kromě Saoirse Ronan ještě oscarovou herečkou Cate Blanchett a Ericem Banou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY