Star Trek: Discovery našel svého kapitána

Vydáno: 09.03.2017 09:47 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nová televizní série Star Trek: Discovery konečně obsadila svého kapitána. Bude jím Angličan Jason Isaacs. Stanice CBS potvrdila Isaacsovo obsazení do role kapitána lodi Discovery.
Jason Isaacs ve filmu Lék na život / A Cure for WellnessNovým kapitánem lodi Discovery v novém televizním seriálu stanice CBS Star Trek: Discovery bude kapitán Lorca, kterého bude hrát anglický herec Jason Isaacs. Isaacs tak vstoupí do role, kterou před ním ztvárnili slavní představitelé jako William ShatnerPatrick Stewart nebo Kate Mulgrew. Od předchozích sérií se nicméně bude jeho role lišit v tom, že nebude tou hlavní. Tou má být postava označovaná jako "Number One", kterou hraje Sonequa Martin.

Dodatečně byla do seriálu obsazena ještě herečka z televizního seriálu Baskets Mary Wiseman, která bude hrát kadetku Tilly. Sérii pro CBS napsali a vymysleli Bryan Fuller a Alex Kurtzman. Pilotní díl "Star Trek: Discovery" Pilot bychom měli vidět někdy na podzim. Do seriálu už byli dříve obsazeni například Doug JonesAnthony RappJames Frain nebo Michelle Yeoh.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Oooopppssss (Václav Němec, 10.03.2017 09:15) Reagovat

    Podle mých informací je premiéra už 1.5.2017. Live Long and Prosper :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY