TOP 20 ČR: Wick dlouho nevydržel, dostal ho Wolverine

Vydáno: 07.03.2017 15:24 - | foto: facebook tvůrce

John Wick 2 se na prvním místě příliš neohřál, vyšoupl ho loučící se Logan: Wolverine, a to s velkým náskokem. O poslední dvě místa si tak druhý díl milovaného akčního nářezu musel zabojovat s Balerínou
Fotografie z filmu John Wick 2 / John Wick: Chapter 2Velkolepý otvírák se o víkendu podařil Hughu Jackmanovi ve své nejznámější roli x-menovského Logana: Wolverine, se kterou se tímto loučí. V kinech si ho jako Wolverina naposledy nenechalo ujít 58 tisíc diváků, za jejichž vstupenky snímek utržil necelých 9 miliónů. Většinu fanoušků tak přetáhl od Keanu Reevese, jenž si také zopakoval svou slavnou roli v nabušeném akčňáku John Wick 2. O premiérovém víkendu se pak do top trojky probojovala i francouzsko-kanadská animovaná Balerína, kvůli níž se ze stupňů vítězů muselo odporoučet Padesát odstínů temnoty s dosud stále slušnými tržbami.

Životopisný Masaryk, který se stal mnohým trnem v oku svou rekordy trhající výhrou na Českých lvech, v předpremiéře otevřel za 1,4 milionu, takže s přehledem porazil ještě LEGO® Batman film a také českou hudební komedii Muzzikanti, ta naopak o prvním víkendu sotva překonala milionovou hranici, ale za sebou zanechala ještě tuzemskou Bábu z ledu. Poslední dvě místa tak vyzbyla na Všechno nebo nic a T2 Trainspotting.

Omar Sy ve filmu I dva jsou rodina / Demain tout commenceFrancouzský film I dva jsou rodina s Omarem Sy sklouzl na jedenáctku a spolu s ním se dolů svezlo i Psí poslání a rekordní česká pohádka Anděl Páně 2. O dvě příčky si polepšil "málem oscarový" muzikál La La Land od Damiena Chazelleho, naopak jej následující Pes ro(c)ku se propadl o osm míst. Zbytek diváků se přerozdělil mezi ZpívejLionaKruhyRozpolceného a Odvážnou Vaianu: Legenda o konci světa.

1. Logan: Wolverine - 8,6 mil. (premiéra)
2. John Wick 2 - 1,9 mil.
3. Balerína - 1,8 mil. (premiéra)
4. Padesát odstínů temnoty - 1,4 mil.
5. Masaryk - 1,4 mil. (premiéra)
6. LEGO® Batman film - 1,1 mil.
7. Muzzikanti - 1 mil. (premiéra)
8. Bába z ledu - 1 mil.
9. Všechno nebo nic - 987 tis.
10. T2 Trainspotting - 877 tis.

11. I dva jsou rodina - 870 tis.
12. Psí poslání - 759 tis.
13. Anděl Páně 2 - 743 tis.
14. La La Land - 537 tis.
15. Pes ro(c)ku - 454 tis.
16. Zpívej - 314 tis.
17. Lion - 272 tis.
18. Kruhy - 159 tis.
19. Rozpolcený - 115 tis.
20. Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa - 109 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY