Margot Robbie bude "Marian" v rebootu Robina Hooda

Vydáno: 06.03.2017 20:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Margot Robbie si v budoucnu zahraje v chystaném rebootu/spin-offu Robina Hooda jménem "Marian". Robbie si zahraje titulní hlavní ženskou hrdinku Lady Marianu, která bude svědkem smrti svého milého.
Margot Robbie ve filmu Vlk z Wall Street / The Wolf of Wall StreetKlasický příběh sherwoodského zbojníka Robina Hooda zažívá renesanci. Zatímco se natáčí Robin Hood: Origins, Sony získala práva na chystaný reboot/spin-off, který ponese jméno hlavní ženské hrdinky a lásky Robina Hooda "Marian". Tu si zahraje australská kráska Margot Robbie, která má momentálně velmi slušně rozjetou kariéru v Hollywoodu. Po průlomové roli ve Scorseseho burzovním eposu Vlk z Wall Street na sebe upoutala pozornost jako highlight loňské komiksovky Sebevražedný oddíl.

Podle serveru Deadline si máme představit Marian jako Statečné srdce křížené s Hrou o trůny. Podle něj se má v zápletce stát Marian svědkem smrti Robina Hooda a převezme jeho místo tím, že povede svůj lid do války. Sama se tak stane legendou. Scénář napsal nováček v branži Pete Barry. Pro Sony budou Marian produkovat Amy Pascal a Donald De Line.

Robbie momentálně natáčí biopic o bývalé krasobruslařce Tonye Harding I, Tonya.
S režisérem Sebevražedného oddílu Davidem Ayerem pak bude spolupracovat na ženském spin-offu Gotham City Sirens, kde si znovu vleze do kostýmu své postavy Harley Quinn. Zkrátka, práce má až nad hlavu, což je ale pro nás - diváky, jen dobře.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY