Mary Poppins se vrací na první fotografii, ale v podání Emily Blunt

Vydáno: 05.03.2017 18:01 - | foto: facebook tvůrce

Pokračování milovaného muzikálu z 60. let, Mary Poppins, v němž po Julie Andrews titulní roli převezme Emily Blunt, se nezastavitelně blíží. Důkazem toho je první fotografie.
Studio Disney konečně ukázalo celému světu novou představitelku legendární chůvy Mary Poppins Emily Blunt v celém svém parádním kostýmu. Za tím stojí kostýmní designérka a trojnásobná držitelka Oscara Sandy Powell, která již s první fotografií z novinky, na níž pracuje, přesvědčuje, jakou kapacitou ve svém oboru doopravdy je. Režie sequelu nazvaného Mary Poppins Returns se ujal Rob Marshall, autor oscarového Chicaga, jehož poslední filmy šly většinou kvalitativně dolů, takže můžeme aspoň nyní doufat ve změnu.

Kromě Blunt v titulní roli, v níž bude srovnávána s Julie Andrews, která ji ztvárnila jako první, nás ale čeká plejáda znamých herců. Pomáhat Mary budou Lin-Manuel Miranda jako lampář Jack a Meryl Streep jako Maryina sestřenice. Když se totiž chůva po letech vrátí za dospělým Michaelem a Jane, rozhodne se, že potřebují nutně její pomoc, aby se dostali přes své životní problémy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY