Druhá série Feud bude o princezně Dianě a princi Charlesovi

Vydáno: 02.03.2017 11:50 - | foto: facebook tvůrce

Seriál Feud Ryana Murphyho má těsně před premiérou a už víme téma jeho druhé série. Svár hereček Bette Davis a Joan Crawford by v něm měl vystřídat svár opravdu královský, Diany a Charlese.
Susan Sarandon, Jessica Lange ve filmu  / FeudPremiéra první řady seriálu Feud s podtitulem Bette and Joan nás na americké televizní stanici teprve čeká 5. března. Už tak je ale seriál obnoven na další série, z nichž se po řadě spekulací již s velkým předstihem dozvídáme téma té druhé, která příští rok naváže na hollywoodský svár mezi herečkami Joan Crawford a Bette Davis (hrají Jessica Lange a Susan Sarandon).

Z Hollywoodu se pak pro druhou řadu přemístíme do Londýna, a to přímo do okruhů královské rodiny. Pokračování Murphyho seriálu na rok 2017 by totiž mělo sledovat další světově známý rozpor, ovšem rozvedeného manželského páru, princezny Diana a prince Charlese. Je to vcelku odvážný krok, vzhledem k tomu, jak moc kritici rozcupovali životopisný snímek Diana, v němž si tragicky zesnulou módní ikonu se srdcem na pravém místě zahrála Naomi WattsMurphy ale působí jako někdo, kdo se nebude bát prozkoumat kontroverznější stránky tohoto příběhu a nebude se urputně snažit svým dílem nikoho neurazit podobně jako kritiky lépe přijatý film Královna o nemístném chování královské rodiny po Dianině úmrtí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY