První trailer Fincherova seriálu Mindhunter

Vydáno: 01.03.2017 18:26 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Netflix uveřejnil první trailer z nového kriminálního seriálu Mindhunter o honu na sériového vraha, jehož první tři epizody režíruje David Fincher. Ten předtím pro Netflix režíroval dva díly Domku z karet.
Netflix uveřejnil první krátký trailer z nadcházejícího kriminálního seriálu Mindhunter, který bude o dvou agentech FBI, kteří vyslýchají několik sériových vrahů, aby jim to pomohlo vyřešit současné řádění sériového vraha a násilníka. Předlohou k sérii je kniha Mind Hunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit z roku 1996. Autory knihy jsou bývalý agent FBI John E. Douglas a Mark Olshaker, zatímco scénář napsal Joe Penhall. O režii se podělili David Fincher (první tři díly), Tobias Lindholm, Andrew Douglas a Asif Kapadia.

Fincher je zároveň výkonným producentem spolu s dvojicí Joshua Donen a Cean Chaffin, s nimiž spolupracoval na Zmizelé. Jednou z výkonných producentek je také herečka Charlize Theron. Sama ale v seriálu hrát nebude. Mindhunter bude mít premiéru v říjnu a hrají v něm Jonathan GroffHolt McCallanyAnna Torv a Hannah Gross.

Trailer zhlédněte níže.

Teaser tv série Mindhunter 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY