Matt Reeves bude režírovat Batmana

Vydáno: 24.02.2017 10:11 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Matt Reeves nakonec bude režírovat nový film o Batmanovi. Včera to oficiálně potvrdilo studio Warner Bros. Minulý týden přitom bylo oznámeno, že jednání mezi studiem a Reevesem skončilo.
Fotografie z filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiNový samostatný film o temném rytíři The Batman bude režírovat Matt Reeves. Včera to ohlásilo studio Warner Bros. Původně ho měl režírovat představitel Batmana Ben Affleck, který se posléze se studiem dohodl, že zůstane u napsání scénáře, hraní a produkování. Na scénáři spolu s ním pracoval Geoff Johns a naposledy i Chris Terrio. Poté si studio vytipovalo několik kandidátů na režii, přičemž Matt Reeves byl jejich první volbou. Minulý týden se ale objevila zpráva, že jejich vzájemné rozhovory skončily neúspěšně.

Nyní je tedy už Reeves oficiálně potvrzen jako režisér nového Batmana. Potvrdil to jak sám Reeves, tak i president WB Tony Emmerich, když řekl, že je nadšený tím, že režii přebírá právě Reeves. Ten zatím dokončuje Válku o planetu opic, jejíž premiéra je naplánována na 13. červenec 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY