Třetí série Farga má datum premiéry

Vydáno: 23.02.2017 16:17 - Václav Limberk | foto: FX

Třetí série Farga má nyní stanovené datum premiéry. První díl seriálové antologie Noaha Hawleye startuje devatenáctého dubna na kabelové stanici FX. V hlavní dvojroli bratrů Stussyových se představí Ewan McGregor.
Ewan McGregorSeriálové Fargo volně inspirované stejnojmenným filmem bratří Coenů má za sebou dvě úspěšné série. V první sérii, která se odehrávala v roce 2006, jsme sledovali počínání Lestera Nygaarda (Martin Freeman), jehož život osudově poznamenalo setkání s Lorne Malvem (Billy Bob Thornton). V druhé sérii, odehrávající se v roce 1979, jsme sledovali manželský pár Peggy a Eda (Kirsten DunstJesse Plemons), kterak se zapletou se zločinem, když "náhodně" zabijí Rye Gerhardta (Kieran Culkin).

Třetí série pak bude zasazena do roku 2010. Hlavní mužskou roli dvou bratrů Emmita a Raye Stussyových získal Ewan McGregor, zatímco hlavní ženskou roli dostala Carrie Coon. Pilotní díl "Fargo" Episode #3.1 napsal a režíroval tvůrce celé série Noah Hawley. V dalších rolích hrají například Mary Elizabeth WinsteadDavid ThewlisMichael StuhlbargFred Melamed nebo Scoot McNairy. Pilotní díl bude mít premiéru na stanici FX už 19. dubna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY