Natočí Mel Gibson Sebevražedný oddíl 2?

Vydáno: 16.02.2017 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Mel Gibson se možná připojí ke komiksovému DC univerzu jako režisér. Warner Bros. s ním zahájilo debaty o tom, že by pro ně natočil pokračování komerčně velmi úspěšného Sebevražedného oddílu.
Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílServer The Hollywood Reporter přinesl zprávu, ve které se praví, že "Šílený Max" Mel Gibson jedná se studiem Warner Bros. o tom, že pro ně natočí sequel komerčně úspěšného komiksového akčního filmu Sebevražedný oddíl. Vyjednávání jsou zatím v raném stádiu. Zároveň dodává, že si Warneři vyhlíží i další potencionální kandidáty na post režie, mezi nimiž je i Daniel Espinosa. Server Variety pak uvádí, že mezi dalšími jmény zmínenými v souvislosti s chystaným sequelem jsou ještě Ruben Fleischer a Jonathan Levine. Studio to zatím nekomentovalo.

Sebevražedný oddíl byl desátým komerčně nejúspěšnějším filmem minulého roku s tržbami kolem 746 milionů dolarů. V amerických tržbách pak zaostal jen o pět milionů za druhým loňským úspěchem rozšířeného komiksového DC univerza, kterým byl Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Gibson svou upadlou kariéru loni výrazně pozvedl s na Oscara nominovaným válečným dramatem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny. Sám Gibson je nominovaný za režii.

Gibson zároveň nezapomíná ani na svou hereckou kariéru. Naposledy jsme ho viděli v akčním snímku Ve jménu krve. Brzy ho uvidíme v dramatu The Professor and the Madman. Objeví se také v komediálním sequelu Daddy's Home 2 nebo v akčním snímku Dragged Across Concrete.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY