Americké prezidentské volby roku 2016 jako seriál

Vydáno: 16.02.2017 09:24 - | foto: facebook tvůrce

Souboj Hillary Clinton a Donalda Trumpa v prezidentských volbách byl zajisté jednou z největších událostí minulého roku. Bylo tak jen otázkou času, kdy někdo tento příběh zadaptuje a seriálu o těchto volbách se dočkáme nakonec až překvapivě brzy.
Donald Trump a Hillary ClintonNečekaně brzy se na televizní obrazovky podívá v seriálové podobě již pravděpodobně nyní legendární souboj o post amerického prezidenta mezi bývalou ministryní zahraničních věcí Hillary Clinton a miliardářem Donaldem Trumpem. Je to celkem pochopitelné vzhledem k tomu, že šlo o volby jako žádné jiné, plné nečekaných zvratů, osočování ze všeho možného, těsných výsledků a srovnatelné nenávisti Američanů k oběma kandidátům. Na svá bedra si tuto látku naložil oscarový scenárista Mark Boal, který za sebou má zatím převážně úspěšná válečná dramata jako Smrt čeká všude a 30 minut po půlnoci.

Megan Ellison pojí Boal své síly jako debutující seriálový režisér a chystají 8 až 10 hodinový seriál. Zatím není známo, co přesně z voleb bude a nebude pokrývat, ale rozhodně půjde o projekt, jehož vývoj bude zajímavé sledovat, ať už co se týče třeba otázky castingu či pojetí celého velmi aktuálního tématu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY