Murphyho seriál Feud: Bette a Joan v prvním traileru

Vydáno: 15.02.2017 16:00 - | foto: facebook tvůrce

V prvním plnohodnotném traileru se představuje nový seriál od Ryana Murphyho Feud zaměřený na svár Bette Davis a Joan Crawford v letech, kdy spolu natáčely horor Co se vlastně stalo s Baby Jane?.
Poměrně plodným televizním autorem se poslední dobou stává Ryan Murphy, který ke svým dvěma současně běžícím seriálům přidává nový, nazvaný Feud, tedy v překladu Svár. V první i budoucích seriích by se tento seriál měl zaměřovat na slavné spory a začne s jedním z největších, které Hollywood zažil. Šlo o nepřátelství mezi hereckými legendami Joan Crawford a Bette Davis. Ty se nenáviděly již dlouhá léta a jejich spory vyvrcholily během natáčení snímku Co se vlastně stalo s Baby Jane?, kdy si herečky dělaly nepěkné naschvály a navzájem se pomlouvaly v médiích.

V hlavních rolích těchto hereček se objeví Susan Sarandon a Jessica Lange. V novém seriálu odhalujícím intriky a odvrácenou stranu Hollywoodu je však doplní ještě Catherine Zeta-JonesStanley TucciSarah Paulson nebo Kathy Bates a Alfred Molina. Je, ale i mnohé další můžete vidět v traileru přiloženém níže.

Oficiální trailer první série seriálu Feud: Bette and Joan


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY