Sólovka Hana Sola přibírá další ženskou posilu

Vydáno: 10.02.2017 13:11 - | foto: facebook tvůrce

Z žen byla zatím do nového příběhu o mladému Hanu Solovi obsazena pouze Emilia Clarke, do jinak čistě mužského obsazení je tak příjemnou změnou také přidání Phoebe Waller-Bridge, herečky, která prorazila skrze seriál Fleabag.
Alden Ehrenreich ve filmu Ave, Caesar! / Ave, Caesar!Přestože se již nový, dosud bezejmenný titul z univerza Star Wars začal natáčet minulý týden, zjišťujeme teprve nyní, kdo se ve filmu o mladém Hanu Solovi ještě objeví. To je celkem pochopitelné, jelikož jsme doposud znali pouze 4 jména. Víme o Aldenu Ehrenreichovi v hlavní roli s jeho parťákem Landem v podání Donalda GloveraWoody Harrelson by měl ztvárnit jeho učitele a v neznámé roli uvidíme i hvězdu z Hry o trůnyEmiliy Clarke.

Nově studio potvrdilo také účast další herečky, a to Phoebe Waller-Bridge, která na sebe loni upozornila tragikomickým seriálem od Amazonu, Fleabag. Oznámeno zároveň bylo, že její role bude vizuálně z části dotvořena počítačovými efekty a že půjde pro nový příběh o opravdu klíčovou postavu.

Více prozrazeno nebylo, ale snad se již z v Londýně probíhajícím natáčením začneme dozvídat více, třeba i název filmu.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY