Paramount ruší reboot Pátku 13, odsouvá premiéru Světové války Z 2

Vydáno: 08.02.2017 10:58 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Studio Paramount oznámilo, že ruší plánovaný reboot hororového Pátku třináctého a zároveň přesouvá premiéru druhého dílu Světové války Z, která měla mít premiéru již letos v červnu.
David Fincher při natáčení filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona / The Curious Case of Benjamin ButtonStudio Paramount oznámilo novinky ohledně svých dvou velkých projektů. Zatímco plánovaný reboot Friday the 13th ruší celkově, premiéru World War Z 2 odsouvá z června 2017 až na rok 2018 nebo 2019. Jedním z důvodů zrušení plánu na reboot Pátku třináctého byly i slabé tržby nejnovějšího hororu Kruhy. Místo Friday the 13th uvede Paramount v říjnu do kin novinku Mother! od Darrena Aronofského.

Server The Hollywood Reporter dále uvedl, že studio Paramount si není jisté, zda chce, aby sequel pandemického blockbusteru Světová válka Z, který vydělal přes půl miliardy celosvětově, režíroval oznámený David Fincher. Podle tohoto zdroje by to Fincher "opravdu rád dělal" a rozhodnutí nyní leží zcela na studiu Paramount. Fincher by se zde opět sešel s Bradem Pittem, s nímž už spolupracoval několikrát, naposledy na snímku Podivuhodný případ Benjamina Buttona.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY