2. série American Crime Story získala Annette Bening

Vydáno: 11.02.2017 10:19 - | foto: facebook tvůrce

Asi je zbytečné očekávat, že by se producent mnoha seriálů Ryan Murphy spokojil s nějakými béčkovými a méně známými jmény. Po hvězdách jako Jessica Lange či Susan Sarandon do svých seriálů zlákal totiž i Annette Bening.
Po úspěšné první sérii seriálu FX American Crime Story nazvané The People v. O.J. Simpson, která se zabývala jedním z nejznámějších soudních procesů v Americe o vraždě O.J.ovy ex-manželky, se chystá nová s úplně jiným příběhem. Ve skutečnosti je tedy seriál obnoven až do 4. série, ale zůstaňme u té nejaktuálnější, jež by se měla jmenovat Katrina po slavném hurikánu pustošícím Ameriku. Zaměřovat se bude na podvodné společnosti, které se snažily naoko pomoci postiženým touto přírodní katastrofou, ale ve skutečnosti je obraly ještě o to málo, co jim zbylo.

A právě do tohoto příběhu producent, režisér a scenárista Ryan Murphy nalákal herečku Annette Bening (nominovaná na Oscara za Americkou krásu). Není zatím jasné, koho by vůbec měla hrát, ale vzhledem k tomu, že se 2. série dočkáme až příští rok, je času ještě plno. Přidává se zatím k obsazení s Murphyho stálicí Sarah Paulson, a Johnem Travoltou, o jehož návratu se spekuluje.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY