Kráska a zvíře: poslechněte si titulní píseň

Vydáno: 05.02.2017 11:38 - | foto: facebook tvůrce

Ariana Grande a John Legend zveřejnili své podání filmové písně "Beauty and the Beast". Jak obstojí proti dvěma starším verzím od Céline Dion s Paebem Brysonem a té filmové od Angely Lansbury?
Že si na svá bedra naložil režisér Bill Condon s hranou adaptací Krásky a zvířete ještě větší zátěž než jeho předchůdci s hranými disneyovkami, Kenneth Branagh či Jon Favreau, dokazuje pouhopouhý fakt, že se jako první rozhodl zachovat v jeho provedení i písně z původní animované verze. V prosinci jste si u nás již mohli poslechnout jednu v podání Emmy Watson, která hraje hlavní postavu Krásky. A nyní vám přinášíme tu nejznámější, titulní píseň filmu Kráska a zvíře.

O nové pojetí písně jednoduše nazvané Beauty and the Beast se postarali jako pěvecké duo Ariana Grande a John Legend, jejichž účast na soundtracku rozhodně přitáhne k již tak velkému projektu další možné diváky nebo alespoň posluchače. S původní popovou rádiovou verzí od Celine Dion a Paeboye Brysona se ale tato nemůže ani rovnat. Zřejmý je nedostatek "živé" hudby a zaryté fanoušky asi nová podoba Beauty and the Beast opravdu zklame. Naprosto bez šance pak je oproti verzi od Angely Lansbury, která skutečně zazněla ve filmu z roku 1991. 

Porovnat sami můžete všechny tři podoby níže.

Píseň "Beauty and the Beast" z filmu Kráska a zvíře (2017) - Ariana Grande, John Legend

Píseň "Beauty and the Beast" z filmu Kráska a zvíře (1991) - Angela Lansbury

Píseň "Beauty and the Beast" z filmu Kráska a zvíře (1991) - Céline Dion, Paebo Bryson


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY