Ben Affleck Batmana režírovat nebude

Vydáno: 31.01.2017 12:43 - Václav Limberk | foto: Warner Bros

Ben Affleck prohlásil, že odstupuje od režie chystaného samostatného filmu o maskovaném temném rytíři, kterého ztvárnil v loňském Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Hrát ho ale bude.
Ben Affleck ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiBen Affleck, který měl pro Warnery režírovat samostatný nový film o Batmanovi, se se studiem dohodl, že ho režírovat nebude. Nového Batmana bude ale i nadále hrát a produkovat. Uvedl to server Variety. Jako důvod Affleck v tiskovém prohlášení uvedl, že chce v roli Batmana podat co nejlepší výkon, a proto se hodlá soustředit pouze na svůj herecký výkon. Affleck si maskovaného rytíře zahrál poprvé v nepříliš povedeném loňském crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. A znovu ho v tomto kostýmu uvidíme letos na podzim v právě dokončované Lize spravedlnosti.

Podle zprávy, kterou uvedl server Variety, jeho náhlé rozhodnutí Batmana nerežírovat nesouvisí s neúspěchem jeho posledního režijního počinu Pod rouškou noci. Studio spolu s Affleckem bude nyní hledat vhodného kandidáta na režijní post. V tomto výběru bylo zmíněno i jméno Matt Reeves, který režíroval Válku o planetu opic. Kdo ale nakonec Batmana bude režírovat, se dozvíme nejspíše v nejbliší době.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY