Kráska a zvíře lákají na premiéru finálním trailerem

Vydáno: 01.02.2017 16:04 - | foto: facebook tvůrce

Již 16. března by do kin měla vstoupit nová hraná adaptace jedné z disneyovských klasik, Krásky a zvířete. O titulní role se postarali Emma Watson a Dan Stevens. Nádherným vzhledem pohádky se můžete nechat nalákat v nejaktuálnějším traileru.
Za měsíc a půl se na plátnech dočkáme další hrané verze jednoho z původně animovaných snímků od Disneyho. "Los" tentokrát padl na původem francouzskou pohádku Kráska a zvíře, která rozhodně patří k jedněm z nejočekávanějších titulů tohoto roku. Z dosavadně dostupných ukázek vypadá velmi slibně podobně jako její readaptovaní předchůdci (PopelkaKniha džunglí a další). Děti i starší diváky zajisté uhranou nádherné kostýmy a prostředí, které je sice vytvořeno převážně vizuálními efekty, avšak velmi vyvedeně.

Oproti původnímu příběhu nás čeká několik změn, jak sám autor snímku Bill Condon potvrdil, ale těšit se můžete rozhodně jen na samotné obsazení. To kromě titulních postav ztvárněných herečkou proslavenou ze ságy Harryho Pottera, Emmou WatsonDanem Stevensem (Panství Downton) zahrnuje i Lukea Evanse jako Gastona a Kevina Klinea jako Krásčina otce. V originálu navíc budou k zaslechnutí i hlasy známých herců, kteří je propůjčili plně animovaným postavám oživlého nábytku na zámku patřícím Zvířeti. Mezi nimi můžete slyšet například Emmu ThompsonStanleyho TuccihoEwana McGregoraGugu Mbathu-Raw nebo anglického veterána Iana McKellena.

Oficiální trailer filmu Kráska a zvíře


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY