Fakjů pane učiteli - do třetice všeho "dobrého"

Vydáno: 14.02.2017 16:41 - | foto: facebook tvůrce

V Německu trhaly oba díly komedie Fakjů pane učiteli rekordní tržby jako nejúspěšnější tuzemské filmy daného roku, ani v Česku si nevedly špatně a snadných peněz se tvůrci evidentně vzdát nechtějí.
Karoline Herfurth, Elyas M'Barek ve filmu Fakjů pane učiteli / Fack ju GöhteV Německu se stala v roce 2013 komedie Fakjů pane učiteli nečekaným hitem, který se v tržbách zařadil do nejúspěšnějších německých filmů všech dob. Samozřejmě tak následoval po dvou letech sequel a světe div se, vedlo se mu ještě lépe, dokonce pokořil rekordní německé tržby. Opět tak nikoho nepřekvapí, že se studio Constantin Film rozhodlo dát sérii spolu s režisérem a scenáristou Borou Dagtekinem ještě jeden, údajně poslední, díl.

Momentálně již probíhá natáčení, což fotografií scénáře na Instagramu potvrdila herečka Jella Haase, představitelka Chantal. Kromě podtitulu FinalFack také potvrdila datum premiéry, která je v Německu stanovena na 26. října 2017. (Pokud se bude dabovat, mohl by se v Česku snímek zase zpozdit o měsíc.)

Kromě Haase už návrat potvrdilo i hlavní herecké duo, Elyas M'Barek a Karoline Herfurth spolu s ředitelkou v podání Katjy Riemann a Maxem von der Groebenem v roli Dangera.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • To se mi líbí.... (človíček, 14.02.2017 18:11) Reagovat

    To mám radost. Fakju pane učiteli je super. Jednička byla dobrá a dvojka taky. Na trojku se těším.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY