Susan Sarandon a Jessica Lange v novém seriálu Murphyho, Feud

Vydáno: 28.01.2017 10:21 - | foto: facebook tvůrce

Susan Sarandon a Jessica Lange hrají Joan Crawford a Bette Davis, dvě obrovské hollywoodské hvězdy a nepřítelkyně na život a na smrt. Právě o nich bude první série nového seriálu od Ryana Murphyho, Feud.
Na letošní rok nachystal se stanicí FX tvůrce Ryan Murphy další seriál, který se koncepcí velmi podobá jeho dalším dvěma kouskům, American Horror Story a American Crime Story. Bude totiž také každou sérii přinášet úplně nový příběh s podobným obsazením, místo premisy hororu či zločinu zde ale půjde o nejslavnější sváry, pře a rozpory, což vše jsou možné překlady slova Feud, tedy jména nového seriálu.

A hned v první sérii si Murphy vybral pravděpodobně nejslavnější hollywoodský svar, a to ten mezi herečkami a velkými rivalkami Joan Crawford a Bette Davis, které si během natáčení filmu What Ever Happened to Baby Jane? dělaly naschvál za naschválem. Na obrazovkách tyto herecké legendy ožijí v podání Susan Sarandon a Jessicy Lange, jak už můžete vidět na prvních fotografiích v galerii, ale doprovázet je bude celá plejáda známých herců, jako jsou Alfred MolinaStanley TucciSarah PaulsonKathy BatesJudy Davis nebo dokonce Catherine Zeta-Jones.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY