Flash se nejspíše zpozdí, scénář se píše od znova

Vydáno: 07.02.2017 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Na postech režiséra a scenáristy se již u chystaného Flashe z DC univerza vystřídala slušná řádka autorů a nikdo nevydržel. Studio se proto rozhodlo k radikálnímu řešení a zahodilo starý scénář, Joby Harold nyní píše zcela nový.
Superhrdina Flash a jeho velký vstup na filmová plátna to rozhodně úplně jednoduché nemá, v koprodukci studií Warner Bros. a DC Films totiž ztratil dalšího tvůrce. Úplně původně jej již před lety měli začít psát Phil Lord a Chris Miller, ti ale se scénářem sotva začali a byli odlákáni k ještě výraznějšímu projektu, a to filmu o mladém Hanu Solovi. Po nich tedy pozici jak režiséra, tak scenáristy vzal Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Lovec upírů), který následně byl po neshodách se společnostmi nucen odejít.

Po něm tedy Flashe převzal Rick Famuyiwa, známý díky režii Matroše, který měl snímek natočit podle Grahame-Smithova scénáře. Odešel ale i ten a než hledat dalšího režiséra, rozhodli se producenti k "anulaci" projektu a začínají od píky. Najali Jobyho Harolda (Na hraně zítřka) zatím bez režiséra, aby napsal zcela nový scénář a vše, co doposud měli, tedy zahodili.

Kvůli tomu je dost možné, že se premiéry projektu plánované na březen 2018 vůbec nedočkáme, a bude muset být odložena. A zatímco Ezra Miller je projektu stále věrně upsaný, otazník visí nad jeho kolegy Billym Crudupem a Kiersey Clemons, podobně jako nad celým filmem...




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY