Teorie velkého třesku dostane spin-off o malém Sheldonovi

Vydáno: 24.01.2017 16:14 - | foto: Warner Bros. Television

Sheldon z Teorie velkého třesku je jednoznačně jednou z nejvýraznějších a nejmilovanějších postav současné televizní tvorby. Není tak divu, že se mu na obrazovkách dostane ještě více prostoru skrze vlastní spin-off.
Seriál běžící na americké stanici CBS deset let již od roku 2007, Teorie velkého třesku, na obrazovky přinesl jednu z nejvýraznějších a fanoušky nejoblíbenějších postav této doby, a to bez debat. Excentrický a podivínský vědec Sheldon Cooper v podání Jima Parsonse totiž diváky baví tak moc, že jim producenti show chtějí dát ještě větší dávku téhle postavy.

O spin-offu a prequelu v jednom, který se soustředí na tuto postavu jako 12leté dítě, kdy vyrůstal ve svém rodném Galvestonu v Texasu, se mluví již od pozdimu. Nyní ale byla jeho produkce oficiálně potvrzena a brzy se snad o ní dozvíme i více. Zatím víme, že prozkoumávat se budou počátky Sheldonovy geniality a komplikované lidské vztahy s jeho rodinou i "normálními" vsrtevníky."

Přát zatím tomuto seriálu můžeme jen a jen hodně štěstí, protože to podobným pokusům ne vždy vychází, viz Joey jako volné pokračování Přátel.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY