American Crime Story pokračuje, o čem budou další 3 série?

Vydáno: 23.01.2017 15:54 - | foto: FX

Příběh O. J. Simpsona se v první sérii American Crime Story stal hitem jak u fanoušků, tak u kritiků. Stanice FX tudíž plánuje další tři série s tématy jako hurikán Katrina, vražda Versaceho a skandálu okolo Monicy Lewinsky.
Obrovský úspěch překvapivě loni získal seriál American Crime Story od velmi plodného autora Ryana Murphyho. Ten v 10 dílech zrekonstruoval jeden z nejsledovanějších případů v historii Ameriky, a to soud s hvězdou amerického fotbalu O. J. Simpsonem za vraždu jeho ženy spolu s jejím milencem. Oceněna však tato první série s podobnou koncepcí jako American Horror Story nebyla jen fanoušky, ale i kritiky na udílení cen.

Druhá série - hurikán Katrina
Následující druhá série, o níž se ví již od podzimu, se má zaměřovat na hurikán Katrina, který zasáhl New Orleans v roce 2005. Sledovat bude ale hlavně oběti, které byly připraveny ještě o to málo, co jim zbylo, podvodnými zločinnými společnostmi. Návrat potvrdila herečka Sarah Paulson a spekuluje se, že znovu uvidíme i Johna Travoltu. K vidění by série měla být letos na konci roku.

Třetí sérievražda Gianniho Versace
Zřejmě až v roce 2018 se tedy dočkáme třetí části tohoto seriálu, která by měla sledovat italského módního návrháře a zakladatele značky Versace. Ten byl psychicky nemocným mužem zabit na schodech svého domu v roce 1997. V této sérii bychom měli vidět zpěvačku Lady Gaga (s Murphym již spolupracovala na American Horror Story). Původně se spekulovalo, že se objeví v roli návrhářovy sestry Donatelly Versace. Tyto informace ale byly vyvráceny, a to, koho bude hrát, tedy zůstává tajemstvím.

Čtvrté série - skandál Monica Lewinsky vs. Bill Clinton
Další událost, která značně hýbala Amerikou v 90. letech, byla nevěra tehdejšího prezidenta Billa Clintona, jenž si začal románek s mladičkou sekretářkou Monicou Lewinsky. Tato informace však prosákla na veřejnost a dlouho byla hlavním titulem většiny novin, po Clintonovi v ní dokonce byla požadována abdikace poté, co se Lewinsky vytasila s neprůstřelným důkazem, vzorkem jeho spermatu. O této sérii se začalo mluvit až tento týden, tudíž je její téma jedinou dosavadně zjištěnou informací.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY