Princezna Leia se do Star Wars digitálně nevrátí

Vydáno: 19.01.2017 13:12 - | foto: Lucasfilm

Úmrtí Carrie Fisher do budoucnosti její postavy ve Star Wars značně zasáhlo. Naposledy ji uvidíme již v natočené 8. epizodě, pomocí CGI, o čemž se spekulovalo, se však již vracet nebude.
Carrie Fisher ve filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho / Star Wars: Episode VI - Return of the JediNečekaný odchod Carrie Fisher na konci minulého roku v pouhých 60 letech samozřejmě dosti ovlivnil to, jak budoucí filmy ze série Star Wars budou vypadat bez její postavy princezny Leiy Organy. Fisher před svým úmrtím stihla dotočit Star Wars: Episode VIII, které se dočkáme až na konci tohoto roku. Plány s ní ale byly i na následující devátou epizodu, ty tak samozřejmě byly zhaceny, načež fanoušci začali nepodloženě spekulovat o možnosti návratu její postavy pomocí vizuálních efektů.

Zřejmě protože byl vloni digitálně "vzkříšen" i zesnulý Peter Cushing jako Wilhuff Tarkin pro Rogue One, tento krok se ale setkal s velkou kritikou, tudíž by podobný počin s mnohem oblíbenější postavou Leiy u fanoušků zřejmě neuspěl.

Studio kvůli spekulacím dokonce vydalo prohlášení potvrzující, že nemají v plánu jakkoliv vracet na obrazovky Carrie Fisher, tudíž ji opravdu naposledy uvidíme v osmé epizodě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY