TOP 20 ČR: vyhrálo buď Všechno nebo nic

Vydáno: 17.01.2017 10:21 - | foto: facebook tvůrce

Romantická komedie Všechno nebo nic o víkendu vytlačila rekordy lámající pohádku Anděl Páně 2, která se po dlouhé době ocitla mimo vedení. Třetí místo si připsala na konto Velká čínská zeď.
Fotografie z filmu  / Anděl Páně 2Česká romantická komedie režírovaná Martou Ferencovou ve stylu Bridget Jonesové, Všechno nebo nic, se nově uchytila vedení. Příběh kamarádek Lindy a Vandy v rolích Kláry Issové a Táňy Pauhofové nakonec získal necelých 7 milionů, s nimiž už vcelku snadno pokořil pokračování Anděl Páně 2. To si druhý týden v roce 2017 přišlo "jen" na 4 miliony a následně se ještě na stupínky vítězů vtiskla Velká čínská zeď, velkolepé fantasy vzniklé za čínsko-americké koprodukce. O dvě místa si polepšilo i animované Zpívej, v němž se v pěvecké soutěži utkala zvířata všeho druhu.

Výrazně si polepšila i nová hollywoodská komedie Proč právě on? s Jamesem Francem jako budoucím zeťem Bryana Cranstona, ale nemalé množství diváků získal i záznam hudebního koncertu Rammstein in Amerika. Sedmé skončilo po pádu z bronzové pozice Assassin's Creed, které ke všemu ještě bylo nuceno svádět souboj s kritiky vychvalovaným La La Landem. O pět míst si pohoršili i ve vesmíru opuštění Pasažéři, ale i přesto stále překonali milionovou hranici tržeb za víkend, což se zadařilo celému složení top desítky včetně Rogue One: Star Wars Story, které ji uzavíralo.

Ben Affleck, Sienna Miller ve filmu Pod rouškou noci / Live by NightGangsterské krimi Pod rouškou noci, v němž sám sebe zrežíroval Ben Affleck, úplně nejlépe nedopadlo a muselo se spokojit s jedenáctým místem, následoval jej animovaný Ozzy, který si prohodil umístění spolu s Fantastickými zvířaty a kde je najít. Čtrnáctku si chytl Manžel na hodinu spolu s Patersonem Adamem Driverem. O zbytek se podělili Odvážná Vaiana: Legenda o konci světaCollateral Beauty: Druhá šanceTrollové a Příchozí s další novinkou až na 20. místě, kde se nachází francouzská Odysea

1. Všechno nebo nic - 6,3 mil. (premiéra)
2. Anděl Páně 2 - 4,1 mil.
3. Velká čínská zeď - 2,4 mil.
4. Zpívej - 2 mil.
5. Proč právě on? - 1,9 mil. (premiéra)
6. Rammstein in Amerika - 1,9 mil. (premiéra)
7. Assassin's Creed - 1,8 mil.
8. La La Land - 1,8 mil.
9. Pasažéři - 1,3 mil.
10. Rogue One: Star Wars Story - 1,2 mil.

11. Pod rouškou noci - 620 tis. (premiéra)
12. Ozzy - 450 tis.
13. Fantastická zvířata a kde je najít - 449 tis.
14. Manžel na hodinu - 422 tis.
15. Paterson - 371 tis.
16. Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa - 332 tis.
17. Collateral Beauty: Druhá šance - 282 tis.
18. Trollové - 244 tis.
19. Příchozí - 160 tis.
20. Odysea - 107 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY