Jennifer Beals se přidává k obsazení seriálu The Last Tycoon

Vydáno: 13.01.2017 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hvězda osmdesátkové limonády Flashdance Jennifer Beals se přidá k Mattu Bomerovi a Kelsey Grammerovi do televizní série inspirované knihou F. Scotta Fitzgeralda The Last Tycoon.
Jennifer Beals ve filmu  / FlashdanceHerečka Jennifer Beals, hvězda z osmdesátkového tanečního hitu Flashdance, získala jednu z hlavních rolí v novém televizním seriálu od Amazonu The Last Tycoon. The Last Tycoon, odehrávající se v zákulisí hollywoodského systému třicátých let, je natočen podle posledního a nedokončeného románu F. Scotta Fitzgeralda, který pro televizní formát adaptoval Billy Ray. Beals rozšíří řady castingu, kde už jsou obsazeni Matt Bomer jako hlavní hrdina, hollywoodský zázračný talent a producent Monroe Stahr, Kelsey Grammer jako jeho pragmatický šéf a Lily Collins jako jeho dcera, která je do Stahra zamilována. 

Podle informace, které přinesl server The Wrap, si Beals zahraje roli hollywoodské hvězdy Margo Taft, která se pokusí sama ovládnout studio. Slibně vypadající pilot měl premiéru již 17. června 2016. Dosud nejsou stále žádné informace o tom, kdy se dočkáme dalších dílů. Beals zanedlouho uvidíme i v nové televizní sérii Taken NBC, která slouží jako prequel k filmové sérii s Liamem Neesonem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY