Black Panther neustává s obsazováním velkých jmen

Vydáno: 08.01.2017 17:13 - | foto: facebook tvůrce

Je opravdu neuvěřitelné, jaké obsazení sehnal Marvel pro chystaný film s názvem Black Panther. K řadě známých herců se nyní přidává oceňovaný Sterling K. Brown, který loni zářil v seriálu American Crime Story.
Michael B. Jordan ve filmu Creed / CreedV pomyslné soutěži o jedno z nejlepších hereckých obsazení všech dob by marvelovský Black Panther rozhodně měl dostat alespoň nominaci. S natáčením, které by mělo začít každou chvíli, se ještě nyní do projektu režírovaného Ryanem Cooglerem přidává herec Sterling K. Brown, aktuálně nominovaný na Zlatý Glóbus za svůj výkon v první sérii seriálu American Crime Story - The People v. O.J. Simpson.

V porovnání s dalšími zúčastněnými je ale jeho jméno spíše to menší, přidává se totiž k ansámblu tvořenému z lidí, jako jsou Chadwick Boseman v titulní superhrdinské roli, Michael B. JordanLupita Nyong'oForest WhitakerAngela BassettWinston Duke či Danai Gurira známá jako Michonne z Živých mrtvých.

Sterling by si měl zahrát postavu z Black Pantherovy minulosti, tudíž zřejmě nebude mít pouze malou vedlejší roli. Přestože se již má začít natáčet každým dnem, výsledku se dočkáme až v roce 2018, kdy Black Panther dorazí do kin.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY