Thor: Ragnarok - první konceptuální fotka a synopse

Vydáno: 07.01.2017 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Zatímco kromě zajímavého obsazení jsme se o filmu Thor: Ragnarok příliš nedozvěděli, brzy by se to již mělo změnit, což potvrzuje první zveřejněná fotografie a nastínění děje.
S přehoupnutím se do roku 2017 jsme se dostali o dost blíže k premiéře nového filmu z Marvel univerza o superhrdinovi jménem Thor s podtitulem Ragnarok. Jedná se o více než nadějný projekt, nejen protože je režírován úspěšným Taikou Waititim (What We Do in the ShadowsHunt for the Wilderpeople), ale dost možná i díky silnému obsazení. V něm se ke Chrisi Hemsworthovi v titulní roli přidává nejen Mark Ruffalo jako Hulk, ale vrací se i Tom Hiddleston jako zlý Loki. Dále pak uvidíte třeba zlodušku v podání Cate BlanchettAnthonyho HopkinseJeffa Goldbluma či Tessu Thompson.

Děj, jak bylo nově oznámeno, bude sledovat Thora uvězněného v části vesmíru daleko od rodného Asgardu a navíc bez jeho mocného kladiva. Domů se musí dostat včas, aby zastavil nelítostivou Helu, která Asgard touží zničit. Než ale zvládne toto, bude muset čelit svému bývalému spojenci Hulkovi v gladiátorském souboji.

Než dojde na listopadovou premiéru, bude ještě hodně času k propagaci, ale zatím si můžete prohlédnout první concept art v galerii, na němž vidíme pravděpodobně Helu, a také jednu fotografii z natáčení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY