Channing Tatum a Tom Hardy v Triple Frontier

Vydáno: 06.01.2017 11:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Channing Tatum a Tom Hardy by si rádi zahráli jedny z hlavních rolích v chystaném krimithrilleru J.C.Chandora Triple Frontier, jehož scénář napsal oscarový Mark Boal (Smrt číhá všude).
Mark Boal Chystaný krimithriller Triple Frontier, o němž je známo pouze to, že se má odehrávat na hranicích mezi jihoamerickými státy Paraguaye, Brazílie a Argentiny, a že v něm půjde o drogy, má za sebou dlouhou historii. Podle scénáře oscarového Marka Boala ho měla nejdříve točit Kathryn Bigelow, která ale poté projekt opustila. Místo něj se nakonec vrhla na Untitled Detroit Project.

Triple Frontier se nyní chytil J.C. Chandor a o dvě z hlavních rolí usilují herci Tom Hardy a Channing Tatum, kteří nyní vyjednávají o své účasti v něm. Oba dva herci mají nicméně mimořádně nabitý program projektů, na nichž pracují, takže sloučit plán natáčení tak, aby měli oba volno, bude těžké. Potíže ale, zdá se, k tomuto projektu patří už od doby, kdy se o něm v roce 2009 začalo mluvit poprvé. O dalším vývoji Triple Frontier vás budeme v budoucnu ještě informovat, jakmile o něm budou známy další podrobnosti.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tatum? Mno, to ten projekt radši dejte k ledu....... (Anonym, 06.01.2017 20:57) Reagovat

    Tatum? Mno, to ten projekt radši dejte k ledu....

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY